Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветление купе 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Осветление купе 156

Здравейте колеги.Въпроса ми е дали при затворени врати ви светят задните плафончета
    sigpic 156 2.4 JTD 136hp

Първоначално публикувано от aligator89 Покажи съобщение
    Здравейте колеги.Въпроса ми е дали при затворени врати ви светят задните плафончета
    Може да светят, а може и да не светят, зависи какъв режим си избрал.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

какъвто и режим да е не става. само при отворени врати ми светят
      sigpic 156 2.4 JTD 136hp

Comment

Моите се натискат в единия край, за да светнат!
        156 Sportwagon 02'

Comment

и моите се натискат но като са затворени вратите не светят
          sigpic 156 2.4 JTD 136hp

Comment

Вероятно имаш лоша връзка към шаси в точката C31:

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Благодаря много ще проверя
              sigpic 156 2.4 JTD 136hp

Comment

А има ли някой с ЛЕД осветление вътре/ Видях,че всички крушки са от типа сулфидни.Гледам из ибей има с СМД и СОВ диоди кои са по подходящи /

Comment

Откакто писах по темата и моите спряха да светят явно е заразно, как се стига до тази маса?
                  156 Sportwagon 02'

Comment

Първоначално публикувано от van_dal Покажи съобщение
                    Откакто писах по темата и моите спряха да светят явно е заразно, как се стига до тази маса?
                    Доколкото може да се разбере от описанието, би трябвало да е някъде под десните задни външни светлини.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от masterchy Покажи съобщение
                      А има ли някой с ЛЕД осветление вътре/ Видях,че всички крушки са от типа сулфидни.Гледам из ибей има с СМД и СОВ диоди кои са по подходящи /
                      Колегa, aз преди 1 годинa и нещо си сложих в предния плaфон 2 лед крушки, a в зaдните двa плaфонa сложих по едно пaрченце диоднa лентa (кaто зaпоих буксички нa диодните ленти) и стaнa много ефектно, зaдните плaфони светят нa бели точки и ефектa е нa лице и много ярко. Дори могa дa ги пускaм и лунно дa светят нa точки, докaто си кaрaм без дa ме зaслепявaт, достa интересно се получи. Кaто се приберa ще снимaм. Вече почти всичко ми е ЛЕД, освен фaровете и стоповете, но и нa тях ще им дойде времето! Но в купето всичко е сменено, дори и целият под и той свети бяло, кaкто и бaрчето по-средaтa и с бутон се спирaт. Всичко се прaви, мерaк дa имa човек.

Comment

Я покажи пода ,че ми е интересно какъв е ефекта. Мислех че само аз съм с 203 диода ама имало и други диодни фетишисти май
                        AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

Мерак имам ама ми е интересно тая технология СОВ дали ще е ефектна и да свети по-силно от тия ЛЕД-СМД диоди как се водят точно не знам ;д

Comment

Working...
                          X